Dobozba zárt világ
Dobozba zárt világ
Valahogy így .
Keményfalú zárt rendszer.
A fény szűrten érkezik a hajszálrepedéseken át.
Északról nyirkos árnyak,
délről apró kezek gyógyító melege,
keletről bölcsesség-lehelet,
nyugatról valami alkony-varázs.
Valahogy így.
Idebenn vacak-kacatok,
lim-lomok egymás hegyén-hátán.
Rend lenne a lelke...
Van türelmed hozzám?
Csak óvatosan.
Ha a fájdalomcsomók
lebomlanak arcomról
ijesztő leszek talán
és ordításom velődig hatol majd.
Valahogy így.
Ha beereszted hozzám a fényt,
már nem mondhatsz le rólam,
ki kell nyitnod egészen.
Dobozba zárt világom
különben végleg lecsukódik
és te leszel a koporsószögem.
Valahogy így : : : :
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.