Szilágyi Kitti
Végtelen vég
mincs ihlet,
csak a végtelen gondolat,
nincs bánat,
csak kicsit szomorú hangulat,
nincs természet,
csak növény és fa,
nincs ember,
csak az illata,
nincs élet,
csak a végtelen vég,
nincs lélek,
csak érzelem,
mi csak egy mesterséges értelem,
ha van ihlet az elszáll,
s vele a gondolat,
szomorkodni nem szabad,
van természet,
elnézed?
van ember ki felnézhet.
De vajon tényleg létezik a végtelen vég?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|