Minden itt van, nem hiányzik semmi.
Súlyos hátizsákom nyögi a hokedli.
Inkább a földre kéne ülnöm,
rezegnek rozoga lábak,
Mama csak egy van -
búcsúba bújik most a bánat.
Légy kőtkalácson táncol,
a díványon tollpárna szendereg s
míg lajbi púpra mászva reccsen,
a villanykörte sercen,
sír a falra fröccsent zsír.