ki-ki
"mért hat reggel a testnél meztelenebbnek a lélek
mért vacog úgy miután partra sodorja az éj"
(Varró Dániel)
a reggelek együtt kicsit nehezek, zaklatottak,
valahogy ránk telepszik a zavar, amit azok szoktak
érezni, akik még szégyellik a kócos főt,
vagy a kialvatlan szemeket egymás előtt.
nonszensz helyzet ez, ha számításba vesszük,
hogy korábban órákig egymás szemébe vesztünk,
és illatokba meg szagokba szédültünk,
hogy aztán, mint kártyavár, izzadtan szétdűljünk.
ki-ki egymásba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.