Egyenleg
Televízióban látott teli víziókkal mit sem érek én!
A pszichiáter is csak egy költséges mozgó nyugtató.
Gyógyszerem szavatossága már a vételnél lejárt,
s az abban kínált gyógyillúzióról is csak épp az tudható,
ha nem válna be, igyak meg egy liter tejet,
míg nyelvbimbóimon savanyka nem terül,
a méreg mar rendíthetetlenül,
s kegyetlenül követnek tévedéseim.
Üdvözlégy evilági fekély tökély!
(…Itt jártál,
ásított a postaláda,
felírtad újra…
Gyűrött recept, pár sor, alatta kézjegyed:
„Ezen nem segít kapkodó keresztvetésed.
Segíts magadon, mert ez a te költségvetésed!”)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.