pálcatörés
vagyok
eszelős prospero
vagy micsoda
trón és őrület
megváltás és nihil
között határ
átlépés
a lábam nem én
a pálca a pálca a pálca
már odalent a búsba
visz az a kurva
visz az a becsavarodott
hajó
magához cuppantva
láthatatlanul
elvárás
horizontjaimon
át