Pillantok magamba
Őszi szél illata és íze ez, számban fürdik,
borzolja bőröm a kétség,
erőtlen fénye a napnak, levelek szárazan riadnak.
Szívnám még magamba, nyárvégi szellő,
utolsó sugarak, fogadlak fiamnak.
Édes-halvány dallamok, keserű-szép napok,
kékfehér, kékfehér.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.