úgy toltalak hátulról mint egy lefulladt kocsit
egy kicsit élveztem hogy élvezted hangosan
nyögted érzelemmentességed ahogy segged
hozzám csapódott nem lettem csalódott
mikor kicuppantam belőled tőled
nem kaptam semmit és ez kellett
te egyenletemben
bárkivel behelyettesíthető
egyetlenem