Új és okos
Kata szép, kifinomult, arisztokrata harmincas.
Parizer humort próbálok vele lenyeletni.
Éles, redundancia nélküli duma,
csak így lehet ellene eséllyel menni.
Budán van lakása és kraftos kis kupéja
magabiztosan vezeti, mint az életem.
Szövege precíz, „rangrejtő” dialektus.
A hímtag új, állandó neve nála: apai rúd.
Mikor kedvenc kortársaimtól idézek valami beteget
egyszerre vibrál cigarettája, és szeme.
Ha velem van, új vagyok mellette és okos.
Azt hiszem ideje volna határozottan meglovagolni,
vagy a nőt, vagy a gríznokedlit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.