Kiforgatott igazságok (Villon mester után, elég szabadon)
ha korán kell kelned, rúgj be jól az este
ha sok szexet akarsz, rendes fiú légy!
dupla záróvonal viccből van csak festve,
s amit megkívánnál, másnak oly’t ne tégy!
Tv filmből tanul aki okos,
óvszer nélkül dugj csak idegennel,
csúf a kis mell! A mű a divatos,
ha meghívnak, azt visszahívni nem kell.
Az igazi férfi cukika, s néha-néha lányos bugyit húz.
mindent megkapsz egy kövér kis csekkel,
az iskolában magadnak tanulsz.
Az agyhalott élete is ugyanannyit ér!
A kóma-lét is jobb mint a halál,
sokadlagos kérdés a tanári bér,
Ki szerelmet keres, az szerelmet talál.
Nem vagyok Tv függő csak szeretem, ennyi,
Sportolnék ha lenne rá időm,
A cigit bármikor le tudnám tenni,
Álomszép lesz az esküvőm.
ott a jó, ahol a part szakad!
bájos hulla leszel, ha vízbefúlsz,
térj meg! mentsd meg magadat!
az iskolában magadnak tanulsz.
Magolj évszámokat! Műveltséget ad.
Ittasan vezet, ki merész.
Cigányprobléma??? Rasszista vagy!
Szerelmesé a józan ész. *
Ha rádszóltak, jobb ha meglapulsz
kidőlt táblát kövess: célba érsz
az iskolában magadnak tanulsz.
* Villon sora
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.