Földangyal vagyok
Ma megsúgták, földi angyal vagyok.
Angyal, de nem láthatatlan,
hús-vér alakban, hamar elfáradok,
de szív alakúra festhetem ajkam.
Vele ragyogó csókot lehelek.
Visszavernéd fényemet.
Lelket váltok. Nem cserélek.
Neked.
Ha engeded.
Az angyali birodalom küldött.
Miattad.
Érted?
Minden van bennem, ami kell Neked,
s talán így általam
benned is, ártatlan,
értetlen szívem betöltheted,
rád kíváncsi törött szárnyam,
szíved nehezékét rákötheted.
Lelket váltok. Váltok lelket.
Nem cserélek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.