Irigykedõn
egy éve várt ünnep fénypillanat
mint elfolyó élet
magyarok himnusza füstködben
fénycsíkok hullnak színes körökben
sivító csillagok durran az ég
piros-fehér-zöld pompás színek
satnyuló holdfénnyel eltűnnek cikázón
új évi csillagszórás hangos zene
táncol az utca rokkant rockban
konfettimulatság dudahangok
üvegek gurulnak
álarcok buékolva
vakká fagyottan
nagyvárosi kábulat
a sarokban én vagyok
gömbölyödő magányparázs
de verset írok majd
és panaszkodom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.