apám azt mondta fasz vagyok
nem érzem át a dolgokat
nem élek nem tapasztalok
sodródok: szélfútta szórólap
csak a cipőnyomok tapadnak meg rajtam
sár, kutyapiszok
és úgy gyűjt majd össze az utcaseprő
hogy nem olvasott el senki
azt hiszem apámnak nincs igaza
inkább lexikonból kitépett lap
kallódik persze
de mindig félrerakják
hátha egyszer lesz helye valahol