Szabadon élni
elveszlődtem
s vártam, hogy megtaláljanak
nem maradt már időm félni
s várni sincs mikor, mire, kire
az életet nem tanulni,
tudni kellene
....
nem érdekel, mit mondanak
az óvatosak, az ostobák
kalácsot nem kérek ( nem is "ád" )
de bármit teszek, belepofáz,
még abba is, hogy mire költöm a pénzemet,
mert én inkább veszek tartós tejet,
mint koporsót, szemfödelet
s ha már Nicolaescu
az intenzívről is kizár
én akkor is élek
dacból is tovább
2008. október
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.