mûveletek halmazokkal
bárcsak lenne egy uniónk
nekünk egyszer, kedvesem,
ahol együtt halmozódhatnánk,
ahogy A és B, úgy rendesen...
komplementered lennék,
és az enyém lehetnél: Te,
szimmetriánkat irigyelné
sok szingli szinusz-görbe.
de nincs részhalmazunk,
és soha nem lesz talán,
mert ha B megtelt, véges,
abba A nem fér be már...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.