ha kérdezel, azt mondom
köszönöm, jól vagyok
s bár a szemem nem
a szám mosolyog
néha bevallom, pocsékul
olyankor vigasztalsz
de azok csak szavak
erejük oda
és nem marad
semmi de senki
amikor jönnek
az álmatlan éjszakák
istenem, mi tud ennyire fájni
mikor semmi de semmi se fáj?