talán túléljük a MÁ-t is
hisz átvegetáltunk annyi
szürke TEGNAP-ot
stratégiánk egyszerű:
nem firtatjuk a "mit miért"- eket
még kiderülne
nem hoznak fényt a HOLNAP-ok
s ha mégis mindez fáj - kiáltok!
némán
aki hallja, kérem, segítsen
megkeresni a bennünk szunnyadó
gyerekszív volt-nincs kis hercegét
hogy lelkünk sivár sivatagát felderítse
legalább reménye
a jóság és tisztaság oázisának