Még minden lehet
sápadt, karikásszemű éjszakák
ásítanak a lelkemben
belebotlottam a saját gondolataimba
s elterültem a padlón
hol a gubanc, nem tudom
minden olyan üres és sivár
olyan elhagyatott és elhanyagolt
mint a volt MTSZek volt magtárai
csak a gyom zöldül már belül is a falakon
a boldogság receptjéhez
sohasem kapható az összes hozzávaló
valahol fenyőfaerdők várnak
meg akácosok
csak meg kellene békélni
az odavezető utak árnyaival
sorsod még nem dőlt el teljesen
még minden lehetséges...
még minden lehetsz...
talán még öregasszony is...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.