csimpaszkodunk egymásba
az idő áll
nem számít a múlt
lassan enged a fagy a lelkekben
kiolvad a szerelem
meleg vizében átölelsz
az idő áll
csak egymásnak vagyunk
nem számít a világ
nem tudom, hol ér véget az ÉN
hol kezdődik a TE
mi MI vagyunk
csimpaszkodunk egymásba
de nincs önzés az ölelésben
csimpaszkodunk egymásba
s a csend galambszárnya betakar
olyan jó ez így
ne mozdulj kedvesem