rohan a világ
de néha talán
van ki meg-megáll
olvas egy strófát
Adyt, Petőfit
József Attilát
rohan a világ
kit érdekel József Attila
rohan a világ
kit érdekel a hajléktalan
rohan a világ
kit érdekel Mozart
rohan a világ
kit érdekel az utcagyerek
rohan a világ
kit érdekel Koszovó
rohan a világ
kit érdekel a VERS
rohan a világ
kit érdekel, hogy rohan a világ_