Nem szerelem
nem szerelem, de kín és fájdalom
nem szeretem, mégis várok mindig
léptei neszére és fáj nagyon
ha a folyosók csend porát hintik
nem szerelem, de édes-gyönyörű
gondolni-várni most, hogy van kire
ha bekopog s megjelen, nem könnyű
eltitkolni, hogy vártam valamire,
ami, ha nem szerelem, de vár rám,
álmok puha takarója, ölel,
lágyan betakar, ringató ábránd...
inkább távol van s csak néha közel
ez az érzés, oly homályos, kába
akár lehetne, mégsem szerelem
s tán szép volna, ha nem nagyon fájna...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.