mintha mindig minden
minta volna
minta... mintagyerek
mintaiskola
mintadarab, mintabolt
minden ember, minden tárgy
mindig minden minta volt
mintakönyv és mintakép
minta minden, ami szép
mitha mindig minden
minta volna
mintakép és mintaérték
mintaházak, mintafal
mintaváros, mintaország
minta vagyok, minta vagy
mintaélet, mint a halál...