falrahánytborsó-szavak
ha neked mondom
akadozik a gondolat
hallgatod és nem hallod
én nem azt mondom
amit akarok
s te mást akarsz
nem a szavaimat
és csak mondom-mondom
de fennakadnak
falrahánytborsó-szavak
s a világ egyszerre lesz
üres és tele
mindent megtöltenek
falrahánytborsó-szavak
bennük botorkálok
s hiába keresek
nincsen út csak árok
mely hozzád vezet