sebzett kis madarak röppennek fel a szádról
szeretnéd elmondani, hogy minden úgy sajog
mennél de hova, hisz egyedül vagy, bárhol
légy a világon, senki se hallja sóhajod
ha fáj a világ, elhagynak a szavak
mint csupasz fák a novemberben, reszketsz-fázol
üres mondatokat fúj a szél ide-oda s csak
sebzett kis madarak röppennek fel a szádról