(Test és homok)
Homokba fúr (arc), szemekben Hold
súlya, hullám, lüktet mikor hozzá sem ér.
Libabőr, egyszerre lágy és kemény, finom
erős (ujjak) és a homok. (Köröm) alig érintve
húz vonalat, egy-egy nagyobb hullám
időnként kezén áthalad. (Falain) tompa
ütés sora lépcsőzik, váratlan lendület,
biztos (csuklók) közt ki-be mozdul (csípő),
ütemes, folyamatos ájulás. Utolsó nyomok:
egymásba ernyedve (test is homok).
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.