unger péter a nagy kezével
a számban matat
unger péternek dohány illatú
keze van a számban
onnan félfogakat húz
ki bedrótozza a helyét
unger péter teljessé
varázsolja a mosolyomat
unger péter tesz az
egészségemért hogy majd
a helyesen megőrölt tápanyag
ne feküdje meg a gyomrom
unger péter már szinte
ki sem látszik a számból
és most eltünt
unger péter a nagy pipa
dohány szagú kezével együtt