A szeretet nyelvén szóljatok
Esküvői köszöntő
„Ha Embereknek vagy Angyaloknak nyelveken szólnék is,a szeretet pedig nincsen énbennem, ollyá lettem mint a zengő ércz, és a pengő czimbalom.” Pál első levele a korinthusbeliekhez, 13.rész (Fordította Károli Gáspár, 1894-es kiadás)
Többször átírták az Írást
A ferdítést, a fordítást
Kiegyelték, kiagyalták
Minden szavát nyalták-falták
Nem bántották a keretet
Maradt „hit, remény, szeretet"
Közös út elején állva
A jövőbe kandikálva
Beleolvastok a Könyvbe
Szemetek nem lábad könnybe
Merítsetek onnan erőt
Kövessétek a Vakmerőt
Nagyvilág a ti utcátok
Mehettek amerre láttok
Idegen nyelveket bírva
Sorsotok magyarul írva
A szavakat magyarázva
Gondoljatok a hazára
Áldott legyen szerelmetek
Közös legyen a nyelvetek
Egymást mindig megértsétek
Óvjátok és ne sértsétek
Ha szeretet nyelvén szóltok
Megértik ősök, s utódok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.