Sok-sok adót akarok
Sok- sok adót akarok!!!
Ebadót a kopasz kutyáknak
Szennyadót a mocskos kukáknak
Szörnyadót a sarki kurváknak
Nekem egy elvet, mi mindenkor haladó
Súlyadót a dagadt disznóknak
Hangadót a dübörgő díszkóknak
Feladót a névtelen szitkoknak
Nekem egy helyet, mi tömegben átadó
Gátadót az áradó áruknak
Támadót a sakkozó bábuknak
Száradót a számtan kátyúknak
Nekem egy társat, ki vidáman áradó
Egy-házadót a csalóka fényeknek
Alvadót az elkékült véreknek
Véradót, a vértelen vérebnek
Nekem egy jó estét, egy nyugodtan szunnyadót
Kiadót a kibomló szárnyaknak
Híradót a hirtelen vádaknak
Eladót a szemtelen áraknak
Nekem jókedvet, mi sosem poshadó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.