Hétfõ, kedd, szerda, csütörtök....
Hétfő
Üssön bele ménkő’
Már megint egy ”hét legpocsékabb” napja
A munka legyőz mindent ,a vágy is elapad ma
Kedd
Előtted az ikred
Te sem vagy különb ,mint hétfőtestvéred
Ennyi fáradsággal-a pénzed meg se’ éred
Szerda
A kuka eltűnt ma
Kik reggel elvitték rólad is elhitték
Hétköznap vagy csupán -holnapra emlékkép
Csütörtök
Halljátok –röhögtök
Ki ezt mondja a lánynál
Ha tíz menet után –nem „ áll” már az ágynál
Péntek
Vége lesz a hétnek
Érzi ezt iskolás és felnőtt
S a ferdén sikerült kinek napja eljött
Szombat
Mindenki tombolhat
Buli , mozi sör, és rossz lányok
Fájó fejjel gondol holnap emberfia rátok
Vasárnap
A vásár nap
Mit hétfőtől kerestél eddig
Elverheted azt ma –gatyádtól ingedig
Hétfő
Üssön bele ménk
Már megint…………………
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.