Utca-renoválás
Otthonos ez, vagy csupán ijesztő
amerre jársz a lassan felderengő
múlt-barlangban,- járatok is lezárva,
bénán billeg az alakuló járda.
Az órás ház másik ruháját ölti,
így kívánja az untat elsöpörni,
húgom sóhajt, kiált a nagyvilágba,
de ő már nem kap új ruhát, hiába.
Kanyarodnék most zöldülő terekre,
de körül hámló vakolat pereg le,-
a törmelékben ó-regényt keresni
fölösleges már, elszívta a semmi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Alföld, 2007.8.