Tudod - e hogy mi a fájdalom?
TUDOD - E HOGY MI A FÁJDALOM?
Ma egy éve mentél el örökre Mónikám
Tudod - e hogy mi a fájdalom, ha túléled Gyermeked,
Tudod – e hogy mi a fájdalom, ha könnybelábad szemed?
A szíved ütemének dobbanása mit jelent, ha már
Nincsen otthon Szeretett magzatod ki szeretettel vár?
Egy éve, hogy szép szemed örökre lehunytad Mónikám,
Egy éve már hogy egyedül maradt a két szép unokám.
Sírodon a szép virágok is a fájdalmam sikoltják,
Az elszálló madárkák is szívem bánatát zokogják.
Csak a kevés Krisztusi kort megélt harminchárom éved
És fejfádon világló neveddel odaátról kérded:
Drága Édesanyám, Édesapám, Húgom, Gyermekeim,
Nem vesznek el általatok itt maradó emlékeim?
Könnyeim záporán át is mondom elfúló szavammal,
Amíg a szívem lüktet utolsó dobbanásaival,
Soha nem feledlek el, amíg élek én Szép Gyermekem,
Fogadom ezt igaz Hitemmel őszintén - megígérem.
Tudod – e hogy mi a fájdalom, ha túléled Gyermeked,
Tudod – e hogy mi a fájdalom, ha megszakad a szíved?
Zirc, 2007. 06. 30
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.