A hírnök
Halálhírt szeret a legjobban hozni.
A felső ajka bal szegletében egy izom
megrándul a kulcsszó után, már jó
ideje tudatosan, a hozzátartozó előbb
nevetésnek, majd sírásnak, végül
a félelem jelének érti, így előbb
felpofozná, majd megölné, végül
fölényt érez és megnyugszik,
nem a te hibád, mondja tenyere a vállnak,
és a hírnök érzi, mekkora hatalmat
használ jól, a hazaúton összekeveri
magát a feladóval, a szánalmas féreg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.