Lányok a szobában
Lányok, oly vidáman kacarásztok,
oly ékes a nevetéstek,
oly könnyedén gurgulásztok,
mint gyöngyök a sima, fényes asztalon.
Tiétek az álmok, a tiszta, fehér függönyös álmok,
tiétek az élet,
a vadvirágos rétek
rátok várnak,
hogy végigfussatok,
a bogáncsban elakadjatok.
És tiétek a könnyek, a visszafojtottak, a gyomorba lenyeltek,
vörös orca, kifehéredett és kicserepesedett ajkak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.