Megnyílott Az Idő Mint A
Menthetetlen Elmúlás Abszolút Záloga
Árnyjáték Csak Lelked Fénye -Mely
Tudatcsonkomra Vetül Kéjesen Nevetve
Hasonlat Voltam Te Metafora S Most
Kegyetlen Fojtogat Gyilkos Idő Mandragóragyökér
Testem Aranyát Mossa A Végtelen Folyó
Itt A Vége Dagadó Szívvel A Hold Mögé Irányulva