meddig?
a hanyatlás hajnalán
végletek közt mozdulatlan idő
forrongó mirigy köteg-
rúzsnyomok a Lét falán
ezüstbe vert szabadságod
nemleges életigenlés
paradoxon-értelem kínpadán
kaján vigyor zöld hencegés
űzted a kéjt túl az éjjelen...
univerzum rejti tűnő lángodat
hússal béleled elméd térképén
gondolat vájt gyöngy árkokat
meddig mondd meddig
takar még csillagszemű éjszaka?
harsog e majd évek múltán
a lassan hűlő vér szava?
kérdések-kis vitorlások
a Bizonytalanság tengerén
válasz nélkül lelked táplál
érthetetlen agyszüleményt
e furcsa gnóm
skizofrén szörny kegyetlen ringyó
tűrd hát némán élted kincsét
hisz' vágtatva jő éji hintód
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.