metropolisz tünemény
a fénylő Babylon metropoliszában
Júdás választás a demokrácia szelvényeivel
pénztermő bokrok menetelnek az aszfalton
szívükben közöny menthetetlen védelmi vonal
bagolyköpet létünk dekadens makettja
a próféták mind bordélyházban ülnek
keresztjük súlyos szívtelen zászló
neonfény golgotán egy sellő melle vibrál
egy vén test szunnyad a sár ölén
ágyéka szerelmi méztől nedves
pénzdarab röpül egy forint a fényben
/a kés hegyén talán megcsillant a Nap.../
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.