american dream
a zongora csontbillentyűje megfagyott
sárgaréz trombita édes jajszava rebben
kristálypoharak mélységeiben likőrcseppek
tangója
Louis Armstrong fehér öltönyén hibátlan gyűrődés
fekete ujjai beleégtek az emlékezet freskójába
aranygyűrűk fojtó szorításában skarlátvörös
ékkövek
New Orleans Hollywood megcsalatott szeretők
önnön testükből fogant kedveseik magukkal játszanak
néha ködös éjfélutánokon vörös playboy-neon
könnyek
hazug ragyogásban milliók glóriája
a fogyasztói társadalom véredben fürdik
egy régi bár mélyén két pofa sör között
John Updike felnevetett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.