Közhely - szerelem?
Szerelmem, ha szólnál felém,
ha hazakísérnél újra az Andrássyn,
titkaimról faggatsz és elpirulok,
és ügyetlenül faggatlak én is, hátha közelebb jutok lelkedhez.
Ma nem hívtál. Tudtam, hogy nem hívsz.
Megijedek, igyekszem tenni a jót,
és túllesni függéseimen, melyek hozzád kötnek.
Ma az öröm sem öröm, és a jó hír is megijeszt.
Istenem, megadod-e vajon, hogy csendben megfogom kezét,
lélegzetét, járásának ütemét, és szívének ritmusát is ismerem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.