Lehet
Lehet.
Lehet hogy eljössz újra.
Nem most.
Majd.
Egyszer.
Évek múlva.
Lehet.
Andalgunk a Ligetben újra,
mint akkor régen, kézenfogva.
Látom, hajunkat szél borzolja.
Fáradt szemünk simítja egymást,
s tükrödben látom szavad,
a mozdulatbeleivódást.
Lehet.
Bár lehet, csak álomképek,
a való más, megyek, ébredek.
A rózsaszín álmokat hagyom,
csak még egy vonás az arcodon,
a papírt, a krétát eldobom.
Megyek.
Jelen a kell, no meg a muszáj,
a hernyóselyemből szabott uszály,
fekete csipke kisestélyi,
mert a bálba holnap más megy el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.