Elélt Élet
Ez nem film, csak reklám
ez nem fény, csak csillám-
-por- és hamu vagyok
Életet nem hagytatok
eléltétek előlem
kockát dobok, felőlem
egyesre is pöröghet
kiégett őrangyalként szeretget
a Sors, egy pincérnő:
üres korsóért is ötszáz kő?
+ borravaló
és én mint jóravaló
fizetővendég
odaadom de ennyi sem elég
mosogathatok is
elcseszett és hamis
létem után
nézek bután
én nem ezt akartam
csak a Happy FM.-et fogtam
volna be de csak a statikus zörej maradt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.