Lényegében titok még a lényeg.
Lényegében a fények nem fehérek.
Jövő nincs, csak részenként fogy a jelen.
A múltféltés pedig lényegtelen.
Igazság szerint sosem volt igazság.
Igazság szerint nem a halottat siratják.
Isten ismer, de én sem őt, sem magam.
Két feladvány egy életre: ez igazságtalan.