képtár
1.kép:
kozmosz halál
holdon túli dermedt idő
fagyott percek képcsarnoka
galaktikus képzelt jövő
magzat fullad csillagporba
2.kép:
fénygyermek
napkitörés tenger mélyén
forró árkok ékes vermek
láva vérű szűz asszonynak
méhét falja hús-vér gyermek
3.kép:
tél asszony
tükör ajkán kéklő fények
jégcsókjában csönd honol
hajfonata ős zúzmara
napfény-árban haldokol
4.kép:
éj nővér
óvó szárnya arcodhoz ér
csillagszeme csöndben ragyog
karját fogva felsóhajtasz
"öröklétben fogant vagyok"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.