új reál kor
éjjel halkan megnyúlnak a tárgyak
-osztható az atom!
csönd köpenyben álmaink hűs hajnalra várnak
-képmásunk a falon!
...és nem valóság (bál)
és nem az igaz (temetés)
az idő elfolyik (nyál)
álomtalan vigasz (remegés)
Tartott üres percek
Ugyanaz a lélek
Dalol az éj agyveleje
Alattomos fények
Temagad a születés
Apró egónk árja
Leng Damaszkusz bárdja
Anyagodat várja (hiába)
Temagad a fogantatás
Temagad vagy beled sárja a Galaxisban (pont)
nos halott az értelem
koporsóján-nincsen virág
énekel már ezer titok
síkság lett az egész világ
...és ez már valótlan (vörös fény)
így csordul a Múlt pohara (fehér bor)
elköszönt a végébredés (mézes kéj)
képzet sereg had-rohama (új reál-kor)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.