a század genetikája
a Kor Szelleme konvenció börtönben
elménk szárnya tört csontok halmaza
atommag ültetvény savmarta lápokon
humán érveink bíborszín alkonyat
lidokain úton érv nélkül haladva
szemhéj vásznunkon festmény a rettenet
villanó fényben kénsav vihar támad
gnómok külleme elnyelve lelkeket
olvadó fémben átkozott nemzedék
múlt bűnben fürdünk barlangok mélyében
kémrendszer pióca csapolja vérünket!
-kiáltunk lágyan fémsakál éjjelben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.