nem, még nem jó, legelölről megmutatom újra
nem értem, mert épp ugyanúgy magyarázod újra
-én úgy teszek, mintha érted mondanám el újra
-én úgy teszek rád, akár egy jó nagy kalap szarra
Irigylem a bolondokat,
Tudom, csak ők az okosak,
Én is lehetek, még lehetek...