Mint apró izzó tüskéi a megvadult kozmikus
sündisznónak úgy hasítanak a hús repedező
szikkadt sakktáblájába a Gyilkos Nap ironikusan
daloló dárdái
a zajok
elektronikus szeretkezések orgazmusainak hangjai
a zene álarcosbáljáról hallójáratom kocsonyás idegszálain
szado-mazochisztikus kéjelgő orgiát rendeznek...