Út a Vágy-Gyehennába
Megdermedt testednek vágyterhes szeglete
Felizzott lelkednek tűzmámor képzete
Gyöngyfűzér verejték ékesíti bőröd
Ős-ösztön rubintját gyilkos hévvel őrzöd
Nemtelen árnyaktól porladtak a falak
Lelkedben vad tivornya hisz' végre szabad
Forrongó húsmassza csontokkal bélelve
Szívedet lávával halálba éltetve
Szenvedély máglyáján boszorkányként égve
Bűnödet mgőrzöd lopva ölve félve
Feszítő lüktetés robbantja szét tested
Vágy-ágyak poklába taszítottad lelked
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.