eleven freskó
test meleg bársonypaplan vért izzasztó
burok függönyében vadul hempergünk
-váratlan érintés!
-elvadult lázszökés!
sóhaj karmok vájata özönvíz lövellés
kecses spirális mozgás ritmikus vonaglás
verejték-higany szökik az eleven húshőmérőből
s tovaszáll a légnemű éterbe
...ernyedt szövetszobor omlik a bevégződött végtelenbe
pillanat szérum lét elemet mar
pogány pózok staru párlat hattyú dal(om)
s majdan az éj molekulák borostyánköve
körbefonja a testet
eleven freskó mit ösztön ecset festett
a lét-tudat vásznára
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.