Zörög, koppan ezer lélekcsont.
Morzsálódom.
Visszhangzó csepegés: könny vagy vér?
Nagyokat harap belőlem az enyészet,
Fogaira ragadnak mocorgó
Érzelemcsökevények.
Elégedetten, jóllakottan
Törli meg arcát utánam.
De mi az, mitől részeg?
Könny vagy vér?