A legszebb
Visszatalálni a legszebb…
Mikor megelevenednek újra
A szerelemillatú percek.
Eltévedt, de hazatért vándorként
Vakon belerohannom újra
A csak nekem kitárt karokba
S láncként hordani örökké az ölelést,
Hogy szinte megfojt, magába temet,
Elültetve újra magába fáradt lelkemet…
Lopni, visszaadni, kínálni a csókot,
Látni, s nem feledni a sosem üres tükröket,
Melyek némák, s mindig ugyanazt kiáltják…
Ízlelni a mindig édes, halk szavakat,
Áldani minden maroknyi percet,
Mely kezeink közt szárazan lepereg,
Majd gondolatban újra morzsolni őket…
Visszatalálni a legszebb…
2006.06.29.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.